Boekenweek 2023

Boekenweek 2023 11 t/m 19 maart is een jaarlijks terugkerend evenement in Nederland waarbij boeken en lezen centraal staan. Het is een week vol activiteiten en evenementen om lezen te stimuleren en literatuur te promoten.


Hoewel het thema van Boekenweek 2023 nog niet is bekendgemaakt, wordt er verwacht dat het opnieuw een boeiend en inspirerend onderwerp zal zijn. Van zaterdag 11 maart tot en met zondag 19 maart 2023 worden er in het hele land lezingen, signeersessies, boekenmarkten en andere activiteiten georganiseerd.


Tijdens Boekenweek 2023 zijn er speciale boeken beschikbaar, waaronder het Boekenweekgeschenk en het Boekenweekessay. Het Boekenweekgeschenk wordt gratis weggegeven bij aankoop van minstens €15 aan Nederlandstalige boeken.


Of je nu van fictie of non-fictie houdt, Boekenweek 2023 biedt een uitstekende gelegenheid om nieuwe boeken te ontdekken, bekende auteurs te ontmoeten en je te laten inspireren door de kracht van verhalen. Het is een week vol literaire hoogtepunten en een geweldige kans om jezelf onder te dompelen in de wondere wereld van de literatuur.


Dus als je een boekenliefhebber bent of gewoon geïnteresseerd bent in literatuur, zorg er dan voor dat je Boekenweek 2023 in je agenda zet en kom naar TG Maestro. Geniet van deze unieke gelegenheid om jezelf te laten inspireren en nieuwe boeken te ontdekken.