a

Tabac & Gift Maestro

Gemakswinkel Maestro in Rotterdam Hillegersberg is al sinds 1959 een begrip in de stad en de omgeving. Door onze jarenlange ervaring en expertise weten we precies wat onze klanten zoeken en bieden we een ruim assortiment aan producten van topkwaliteit.

 

Of u nu op zoek bent naar dagelijkse tabac, cadeautjes of staatsloten, bij ons bent u aan het juiste adres. Onze winkel staat bekend om zijn ruime assortiment zoals  papier- en schrijfwaren en schoolartikelen. Maar dat is niet alles. Bij onze gemakswinkel kunt u ook terecht voor een breed scala aan andere producten, zoals dagelijkse krant, tijdschriften, cadeaukaarten, scannen en printen. We hebben alles wat u nodig heeft onder één dak, zodat u snel en gemakkelijk kunt shoppen.

Service

Onze winkel staat bekend om zijn uitstekende service en vriendelijke medewerkers, die altijd klaarstaan om u te helpen en te adviseren.Bovendien hechten we veel waarde aan duurzaamheid en bieden we een ruime selectie aan eco-vriendelijke producten.

Kortom, als u op zoek bent naar een gerenommeerde gemakswinkelin Rotterdam, dan is onze winkel de perfecte keuze. Bezoek ons vandaag nog en ontdek wat wij allemaal te bieden hebben.

 

 

Lid van Tabac & Gifts

Tabac & Gifts is ooit ontstaan uit een samenwerking tussen tabaksgroothandel Heemraad en een aantal zelfstandige winkels in Rotterdam. Tabac & Gifts is een Vereniging van Tabak/Gemak winkeliers.

“Succes betekent het helpen van anderen om hun doelen te bereiken en hun leven te verbeteren, naast financiële winst.” 

Winston Churchill

Wij zijn ook bekend onder volgende handelsnamen:

Tabac and Gifts Shop Maestro
Tabac & Gifts Maestro
Gemakswinkel Maestro
BoekhandelHillegersberg.nl
BoekhandelMaestro.nl
GemakswinkelMaestro.nl
Tabac-Gifts-Maestro.nl
TGMaestro.nl