Het is mogelijk om je aankoop in de winkel te ruilen, binnen 30 dagen. Bij een aankoop in de winkel gaat dat zoals je gewend bent: je gaat terug naar de winkel met je aankoop en de originele kassabon, zoekt een nieuw artikel uit en ruilt deze om bij de kassa. Kies je hetzelfde artikel uit? Dan hoef je uiteraard niets te bij te betalen.

Retourvoorwaarden
Onze retourvoorwaarden vereisen dat producten ongebruikt en compleet met alle accessoires worden geretourneerd om in aanmerking te komen voor een tegoedbon. 

Retourneringen kunnen niet geannuleerd worden. Mocht je het artikel toch willen behouden, dan adviseren we om een nieuwe bestelling te plaatsen. Let op: je bent verantwoordelijk voor eventuele waardevermindering van de goederen door gebruik, buiten wat nodig is om de aard, kenmerken en werking van de goederen vast te stellen.

Retourtermijn
Je dient je retour binnen 30 dagen na aankoop online bij ons aan te melden of langs te gaan bij onze vestiging. 

Voor welke items geldt het retourbeleid niet?
Items die onder hygiëne vallen en makkelijk te kopiëren zijn, zoals vouchers, games, cd’s, dvd’s, tijdschrift, boeken en software waarvan de verzegeling is verbroken, kunnen niet geretourneerd worden. Deze specifieke items kunnen ook niet online vooraf aangemeld worden voor retournering.