Vul het onderstaande formulier volledig in als u gebruik wilt maken van de verlengservice van PostNL bij TG Maestro.

Totaal


*Door gebruik te maken van TG Maestro PostNL verlengservice gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. 

Bij TG Maestro begrijpen we hoe vervelend het kan zijn wanneer u niet in staat bent om uw pakket binnen de gebruikelijke ophaalperiode van 7 dagen bij ons PostNL-punt op te halen. Het komt vaak voor dat klanten hun pakket missen omdat ze bijvoorbeeld op vakantie zijn of zijn vergeten. Om deze situaties te voorkomen, hebben we de Verlengservice PostNL geïntroduceerd.

Onze Verlengservice PostNL stelt u in staat om de ophaalperiode van uw pakket te verlengen. Dit betekent dat u kunt kiezen uit verschillende verlengingsperiodes die beter aansluiten bij uw planning en behoeften. Wanneer u ons een verzoek stuurt om de ophaalperiode te verlengen, zullen wij ervoor zorgen dat uw pakket apart wordt gelegd, zodat het niet retour afzender gaat. We begrijpen dat uw pakketten belangrijk voor u zijn en we streven ernaar om u de beste service te bieden. Bij TG Maestro geloven we in het leveren van gemak en gemoedsrust aan onze klanten. 

Neem contact met ons voor meer informatie over onze Verlengservice PostNL. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de beste oplossingen, zodat u nooit meer zonder uw waardevolle pakketten komt te zitten. Bij TG Maestro streven we ernaar om uw winkelervaring zo soepel en stressvrij mogelijk te maken.

– Maximaal verlengen tot 30 dagen
– Alleen volledige ingevulde formulieren nemen wij in behandeling
– De ingevulde gegevens MOETEN overeenkomen met het pakket gegevens 
– Per aanvraag verzoek kunt u 1 pakket verlengen
– Er is geen refund mogelijk
– Komt u pakket buiten de ‘extra verlengperiode’  ophalen, dan dient u een boete te betalen van 5 euro extra per dag.
– Het aanvragen van de verlengservice is alleen online mogelijk!