Product aanbod

Greengo king size slim

1,20
Het allereerste product dat we maakten, zijn de Greengo King Size Slim vloei. Deze vloei is 100% natuurlijk en ongebleekt

Greengo unbleached extra thin clas

0,50
Vloei. Greengo extra thin classics kort 50vel. Per stuk leverbaar Greengo is “Your Most Natural Smokers Brand”. Vloei van Greengo

Mascotte – brown combi (slim size magnet + tips)

1,99
ESCHRIJVING Ongebleekte vloeitjes voor de meest natuurlijke ervaring, met witte tips voor optimaal rolgemak. De ultieme combinatie voor de ervaren

Mascotte slim size organic

0,70
Mascotte presenteert Mascotte Organic Hemp Slim, het vloeitje voor mensen die bewust leven en duurzaamheid als vanzelfsprekend beschouwen. Het slanke

Rizla – vloei blue – regular – 60 vloeitjes

0,60
Rizla, de trots van de Nederlandse shagroller. Rizla blauw is rijstevloei. 60 vloeitjes per pakje. Afmeting van een vloei is

Wat voor soort Vloei bestaan er?
Wanneer je je gaat verdiepen in het aanbod van vloei op de markt, zal je meteen merken dat de keuze enorm is. Veel rokers hebben op dit gebied dan ook een duidelijke voorkeur. Zo kiezen veel mensen bewust voor merken zoals:

– Mascotte vloei
– Rizla vloei
– Smoking

Vooral shagrokers hebben vaak een sterke voorkeur voor deze opties. Dat gezegd hebbende, zijn er op de markt ook tal van andere opties die zeker het overwegen waard zijn. Het kan zelfs leuk zijn om af te wisselen en de manier waarop je rookt te variëren. Wil je verschillende interessante vloeitjes ontdekken? 

Langdurig genieten van je vloei
Wanneer je aan het roken bent, zal je merken dat de tabak in de vloei doorgaans goed blijft branden. Dit kan echter resulteren in een aanzienlijke hoeveelheid verloren tabak. Gelukkig is dit probleem eenvoudig op te lossen.

Je kunt bijvoorbeeld rijstvloei gebruiken. Dit is een dunnere variant, gemaakt van een ander soort papier dat langzamer brandt en vanzelf dooft als je geen trekjes neemt. Hierdoor gaat er minder tabak verloren en kun je langer roken.

Rijstvloei is verkrijgbaar in zowel korte als lange uitvoeringen, waardoor je precies kunt bepalen hoeveel tabak je wilt gebruiken. Met lange rijstvloei kun je bovendien een behoorlijke tijd vooruit, wat betekent dat je minder vaak hoeft te draaien.

Wat maakt de keuze voor hennep wraps zo bijzonder?
Als je het assortiment van Haddocks Lightershop bekijkt, zul je merken dat er veel verschillende opties zijn, waaronder hennep wraps. Deze lijken qua gebruik op een blunt, maar er is een belangrijk verschil: een blunt is gemaakt van tabaksbladeren, terwijl hennep wraps volledig van hennep zijn gemaakt. Er zijn veel verschillende varianten van hennep wraps beschikbaar.

De smaak van hennep wraps is aanzienlijk anders dan die van standaard vloei of rijstpapier. Bovendien zijn er verschillende smaken verkrijgbaar, zodat je telkens kunt variëren. Wil je roken zonder toevoeging van tabak? Dan zijn hennep wraps zeker het overwegen waard.

Vloeitjes met verschillende aroma’s
Bij de aanschaf van vloei heb je doorgaans maar een beperkt aantal opties. Dit geldt echter niet voor het aanbod bij Haddocks Lightershop. Wij bieden een gigantisch assortiment aan mogelijkheden, vaak met toegevoegde aroma’s voor een compleet andere smaakbeleving.

Bij het vergelijken van de verschillende soorten vloei in ons assortiment, zul je merken dat niet alleen de smaak varieert, maar ook de uitstraling van het papier. Zo is het papier van Juicy Jay bedrukt met soja-inkt, wat zorgt voor een intense smaakbeleving en een leuke uitstraling.

Ontdek ook de rest van ons assortiment!
De informatie op deze pagina heeft ongetwijfeld duidelijk gemaakt dat je voor de aanschaf van vloei bij ons aan het juiste adres bent. Daarnaast bieden we ook een breed scala aan andere producten, zoals:

– Mascotte filters
– Een sigarettendoosje
– Een hulzenstopper
– Sigarettenhulzen

Door deze verschillende artikelen te combineren, kun je de verzendkosten verlagen, waardoor je gehele bestelling voordeliger wordt.

Als je op zoek bent naar vloei, is het zeker de moeite waard om deze aan te schaffen bij onze tabakspeciaalzaak in Rotterdam Hillegersberg. Dit geldt ook voor andere rookbenodigdheden.