Acties

Bij Tabac and Gift Shop Maestro & TG Maestro geloven we in het belonen van onze gewaardeerde klanten, en daarom hebben we regelmatig spannende acties voor jou in petto. We willen je bedanken voor je trouw en vertrouwen in onze producten en diensten. Daarom hebben we besloten om periodiek geldige acties te organiseren, zodat je kunt profiteren van geweldige aanbiedingen en kortingen.

Wat kun je verwachten van onze acties? Nou, we hebben een breed scala aan verrassingen en voordelen voor jou klaarstaan. Of je nu op zoek bent naar korting op onze nieuwste producten, gratis verzending, een cadeautje bij je aankoop of zelfs de kans om exclusieve producten te winnen, we hebben voor elk wat wils.

Het beste van alles is dat onze acties regelmatig worden vernieuwd. We willen ervoor zorgen dat je altijd iets nieuws en opwindends kunt vinden op onze actiepagina. Of het nu maandelijkse, seizoensgebonden of speciale gelegenheden zijn, we zorgen ervoor dat er altijd iets speciaals voor jou is.

Houd onze actiepagina goed in de gaten, want hier vind je alle informatie die je nodig hebt om van onze acties te profiteren. We zullen de details van elke actie duidelijk vermelden, inclusief de geldigheidsperiode. Zorg ervoor dat je je niet laat verrassen door een verlopen actie en mis geen enkele kans om te profiteren van geweldige deals.

Lopende acties

  • Tekenwedstrijd Speelgoed kortingsvoucher is geldig t/m 1 augustus 2023, alleen te gebruiken via www.tgmaestro.nl. Niet in te leveren in de winkel en niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen.
  • Sinterklaas-schoentje vouwen! haal het schoentje bij TG Maestro winkel op. Actievoorwaarden: Inleveren voor 24-11-2023 en Ophalen tussen 25-11-2023 – 05-12-2023