Pakket versturen

U kunt bij Tabac and gifts Shop Maestro eenvoudig en snel uw pakket verzenden en ophalen.
TG Maestro is gevestigd aan de van beethovensingel 30, 3055 jk Rotterdam.

PostNL ophaal en verstuur punt. De pakketten kunnen zowel in Nederland als naar het buitenland worden opgestuurd. Als u van maandag t/m vrijdag jouw pakket voor 17:00 uur aanlevert dan wordt het pakket (binnen Nederland) meestal binnen 1 à 2 werkdagen bezorgd. Tevens kunt u kiezen voor verschillende opties, zoals met of zonder handtekening voor ontvangst of het pakket verzenden met verhoogde aansprakelijkheid. Kijk voor meer informatie en voor de PostNL tarieven op: www.postnl.nl. 

Nieuwe Auto? Kenteken Overschrijven Gemakkelijk Gemaakt!

Wil je jouw nieuwe trots de weg op krijgen? Dan is het tijd om het kenteken over te schrijven! Bij ons maken we het proces van het overschrijven van een kenteken eenvoudig en stressvrij.

Of je nu een gebruikte auto koopt of een auto van eigenaar wisselt, het overschrijven van het kenteken is een cruciale stap om de wettelijke eigendomsoverdracht te voltooien. Bij ons staan we klaar om je door het proces te begeleiden, zodat je snel en zonder gedoe de weg op kunt.

Met onze professionele service kun je rekenen op:

  • Snelle en efficiënte afhandeling van het overschrijvingsproces.
  • Deskundige begeleiding om ervoor te zorgen dat alle benodigde documenten correct worden ingevuld.
  • Vriendelijke en behulpzame medewerkers die al je vragen beantwoorden en eventuele zorgen wegnemen.

Kies voor gemak en gemoedsrust bij het overschrijven van je kenteken. Neem vandaag nog contact met ons op om aan de slag te gaan!

Dat kan bij:

TG Maestro
Van beethovensingel 30
3055JK Rotterdam (Hillegersberg)