Update

TG Maestro Opent vanaf nu eerder op maandagochtend

In een poging om nog beter te voldoen aan de behoeften van haar klanten, kondigt de populaire gemakswinkel “Tabac And Gift Shop Maestro” (TG Maestro) aan dat ze vanaf aanstaande maandag haar deuren eerder zal openen. Klanten kunnen nu al vanaf 9 uur ‘s ochtends terecht in plaats van de gebruikelijke openingstijd van 11 uur.

Deze verandering komt voort uit uitgebreid klantenonderzoek en feedbackverzameling, waaruit bleek dat veel klanten op maandagochtend eerder behoefte hebben aan de diensten van de winkel. Of het nu gaat om een kantoorartikelen voor het werk, ophalen van je PostNL pakket, leesplezier tijdschriften/ kranten, het halen van Tabak of andere dagelijkse benodigdheden, “TG Maestro” wil haar klanten de ultieme gemakkelijke winkelervaring bieden.

Door onze openingstijd op maandagochtend te vervroegen, hopen we onze klanten nog beter van dienst te zijn en hun drukke ochtendroutine net dat beetje gemakkelijker te maken.

Met de nieuwe openingstijd vanaf 9 uur ‘s ochtends op maandag, kunnen klanten bij “TG Maestro” nog eerder genieten van het gemak van de winkel, waar ze kunnen rekenen op een breed assortiment aan producten en een vriendelijke service.

Deze verandering benadrukt de voortdurende inzet van “TG Maestro” om zich aan te passen aan de behoeften van haar klanten en een essentiële spil te blijven in de lokale gemeenschap.


Nieuwe Openingstijden

zondagGesloten
maandag09:00–17:30
dinsdag08:30–17:30
woensdag08:30–17:30
donderdag08:30–17:30
vrijdag08:30–17:30
zaterdag08:30–17:30

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *